Европейски автомобил на годината за 2019

0
2125

Изцяло новият електрически Jaguar I-PACE е Европейски автомобил на годината за 2019.

60 експертни журналисти от 23 държави дадоха гласа си за I-PACE в тазгодишния престижен конкурс и оцениха най-високо модела по иновация на технологиите, дизайн, представяне на автомобила, ефективност и съотношение на цена-качество. Това е първо отличие на марката в този конкурс и 55-та награда на модела от официалното му представяне досега.

Първият електрически автомобил Jaguar I-PACE е проектиран и конструиран в Англия, чрез прилагане на редица подобрения във всички технологии съществуващи досега. Всъщност, според мнозина това е най-технологически напредналата електрическа кола на батерии.

Новият Jaguar I-PACE отбелязва изключително силен старт на продажбите. До момента над 8 000 души са се доверили на модела, като 75% от тях са в Европа. Успешният старт не е изненада, защото според редица автомобилни специалисти никой друг автомобил на пътя не изглежда и не се шофира така, както I-PACE.

Иновативните инженерни технологии са направили този автомобил различен. В него ще откриете перфектно съчетание от алуминиево купе и електрически задвижваща система. Тази уникална комбинация гарантира спортно присъствие на пътя с практичността на класически SUV автомобил.

Новият Jaguar I-PACE бе показан предпремиерно у нас през есента на миналата година, а през май 2019 се очаква и официалното му представяне пред българската публика.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име