Триумф на Мексико в последния кръг на Longines FEI Jumping nations Cup

0
1720
Патрисио Паскел празнува със сомбреро след като е минал два чисти паркура с Babel и допринесъл за победатат на отбора на Мексико

Последният кръг от серията на Европейска дивизия 1 за Купа на нациите Longines FEI Jumping nations Cup™ по прескачане на препятсвия, който се проведе в Дъблин, Ирландия на 11 август, беше наелектризиращ от начало до край и изключително напрегнат във финалната фаза. Въпреки че публиката подкрепяше с всички сили своите родни състезатели, победата на мексиканците Еугенио Гарза Перес (22 г.), Федерико Фернандес (50 г.), Патрисио Паскел (46 г.) и Енрике Гонзалес (54 г.) бе отпразнувана с голяма мексиканска вълна, в която се включиха всики 20 000 зрители. Заслужен поздрав за отбора, който остави след себе си тези на Франция, Ирландия и Италия с общо 12 наказателни точки, които споделиха второто място и отбора на САЩ с допуснати 16 наказателни точки след тях.

Резултатите от това състезание утвърждават Белгия като победител в Европейска дивизия 1. Ирландия завършва втора с много малка разлика в резултата от 5 точки. Швейцария, Франция, Холандия, Великобритания и Швеция попълват следващите 5 места в класацията и всички 7 държави ще се състезават на финала на Купа на нациите Longines FEI Jumping Nations Cup™ по прескачане на препятствия в Барселона през октомври. Германия и Италия не успяха да добавят нужните им точки, за да идат на финал, а Испания, която завърши на последно място по време на сезон 2018, ще бъде понижена до Европейска дивизия 2 през следващата година.

снимки: FEI

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име