Ден на отворените врати в Аграрен университет – Пловдив

0
2458

Ръководството на Аграрния университет – Пловдив има удоволствието да покани ученици, преподаватели и родители на Ден на отворени врати в Аграрен университет – Пловдив на 14 април (събота).

Целта на форума е зрелостниците да се запознаят на място с Аграрния университет и да получат актуална информация за възможностите за обучение и приема в ОКС „бакалавър“ за учебната 2018-2019 година: специалности, кандидатстване, срокове за подаване на документи, конкурсни изпити, образуване на бала и такси за обучение.

Гостите ни ще имат възможност да се срещнат с Ръководството на университета, с наши преподаватели и студенти. Зрелостниците ще посетят учебни зали, лаборатории, центрове на територията на АУ; ще се запознаят със социално-битовите условия и ще получат директен отговор на въпросите, свързани с обучението в Аграрния университет.

Аграрния университет в Пловдив предлага на своите ученици огромно разнообразие от специалности, а катедра Животновъдни науки  предлага обучение по Коневъдство, Преживни животни, Хранене и развъждане, Обща физиология и много други.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име