Победителката в играта на Ezdapress получи настилка KRAIBURG

0
2920

В неделя, 22 октомври, в офиса на KRAIBURG България г-ца Мария Гъркова връчи облицовка за конен бокс на победителката от играта на Ezdapress  – Веселина Фелдман. Името на победителката бе изтеглено с жребий, след като в играта се включиха над 60 души, публикували своя верен отговор на facebook страницата на Ezdapres. Общата квадратура на подаръка ще покрие един цял бокс с площ от 9 кв. метра. „ Благодаря на всички, които със знания и ентусиазъм се включиха в съвместна ни игра с Ezdapress.

„Очарована и доволна съм, след като разбрах, че г-жа Фелдман е един от малкото специалисти у нас, които се занимават професионално с терапевтична езда. Желая й здраве и успех в благородната мисия – да помага на децата със специфични нужди. Бъдете сигурни, че настилката и облицовката KRAIBURG ще осигури комфорт и релакс на работния кон, който ще обитава „новият си конен дом“, сподели Мария Гъркова от българското представителство на KRAIBURG България.

От своя страна, развълнуваната победителка сподели: „Благодаря на KRAIBURG и шанса да опитам късмета си в играта на Ezdapress. С тази настилка ще „обзаведа“ бокса на кобилата Зита, която е терапевтичен кон към сдружение „Конна терапия“. Зита работи ежедневно с деца с увреждания. Тя има нужда от чист, топъл и удобен за почивка бокс, след не лекия си работен ден. Щастлива съм и благодаря! Желая моя късмет на всички участници в следващите игри на facebook страницата на Ezdapress !“

Честито на Веселина Фелдман, а ние отправяме следващото предизвикателство към вас. Точно в 12:00 днес стартираме следващата игра за наградите на EQUIPUR.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име