Резултати от втори състезателен ден CSI1* КСК Тракиец

0
2059

Вторият състезателен ден (25 август) на КСК Тракиец започна с изпитание Бронзов тур на 105 см. Първите места отново бяха спечелени от първенците от предишния ден. Първо и второ място спечели румънеца Даниел Букур с коне Sandra и Conte и третото място отново зае сънародничката му Йоана Теодора Нинулеску с кон Quasar.

Денят бе успешен за България, чийто държавен шампион – Светлин Иванов зае второто място с кон Соларис в последвалия Сребърен тур. Първото място в същото изпитание зае Анна-София Даналис с кон Prelude de la Roque от Гърция. Тя бе с 58 стотни по-бърза от шампиона ни. Третата позиция остна за Турция и тандемa Ахмет Берк Басегмез с кон BMC Angel Rose.

В изпитанието за млади коне първо, второ и трето място отидоха съответно за Румъния, Турция и България и състезателите: Ионел Букур с кобила Baloumina, Омер Цетин с кобила Ankara и Андрей Гочев с Карина Борана.

Днес изпитанията започват от 10:00 с финал за млади коне, който ще бъде последван от Златен тур в 12:30; изпитание за деца от 14:40 и ще завърши с атрактивния Jump and Drive от 20:30 ч.

Събитието може да следите на живо на facebook страницата на КСК „Тракиец”

снимки: КСК „Тракиец”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име