Като си нямаме конни събития, си имаме конно предаване!

0
2709

Ако, сте пропуснали последния VII – ми епизод на предаването „Конете на България“ компенсирай тук
За породата Pura Raza Española  и къде на воля у нас могат да се пояздят Кралските коне на Европа разказва собственика на конна база „Сивек“ във Велинград, където се отглеждат 8 екземпляра от известната испанска порода.

Уестърн пирует с кон или как да се завъртим 8 пъти без да паднем от гърба на коня ? Така по забавен начин екипа на предаването анонсира сериозните теми с практически упражнения и демонстрации по време на двудневната уестърн клиника, която събра с над 50 участника под ръководството на треньора Ангел Ангелов на конна база westеrn.bg.

Какви резултати демонстрираха младите 2-годишни кончета от Рисиста порода, които направиха своя състезателен дебют по време на 3-я състезателен ден от надпрепускане с двуколки на пистата в село Войнягово и попречи ли калния терен на опитните 4-годишни и по-възрастни рисаци да бягат за победа ?

Предаването „Конете на България“ отдава и последна чест на последния командир на кавалерийски полк  у нас – Лазар Даков. За спортиста, треньора и писателя в телевизионния ефир ще разкаже неговият по-малък син проф. Красимир Петков дн  (декан факултет Спорт на НСА ), който разкрива и последното желание на полковника написано на бележка до неговите синове.

Гледайте „Конете на България“ по всяко време в YouTube  канала на Аgro tv

Разширени репортажи и любопитни видеоматериали гледайте по всяко време в YouTube канала на предаването HMBG.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име