Ето така изглеждат абитуриентите – ездачи !

0
3122

Една от младите надежди на българския конен спорт – Мария Гъркова, тези дни се наложи да смени ботушите с обувки с висок ток, вместо брич да нахлузи перфектна рокля, прилепнала по изваяното й тяло, а разрошените коси от вятъра бяха грижливо събрани в елегантен кок. Прекрасната Мария блесна на абитуриентския си бал с ослепителен тоалет и спираща дъха визия.

Зрелостничката е възпитаничка на столичното средно училище „Орфей“,  владее отлично немски и английски език, но всички тези постижения не са проблем за усърдната Мария, за която от три години няма по – важно нещо от тренировките й по езда. Дисциплината в която усърдно трупа опит е прескачането на препятствия, а от близо година има и две собствени кончета, с които тренира и се подготвя за състезания.

С темпото, в което напредва в дисциплината, се очаква съвсем скоро младата дама да повтори титлите си от друг спорт, в който се е разписала успешно – шорттрека. Мария е републиканска шампионка по шорттрек на 500, 1000 и 1500 м, 4 години поред в периода от 2012 до 2016 г.

На дъбър час Мария и дерзай все така с устрем към нови върхове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име