Конна база „Спарата“

0
5072

Конна база Спарата е разположена в Ихтиманска Средна гора, в непосредствена близост до с. Селянин, на 26 км от София. Намира се в изключително чист район с гледка към Стара планина, Витоша и Рила. Конна база Спарата предлага езда за начинаещи и напреднали. Релефът и природата чудесно допълват свободата и заряда, който носи допира с конете. Домакините в базата държат на индивидуалното отношение към всеки един клиент, независимо дали ще прекарате времето си в езда в полето или на манеж, дали е организиран детски лагер, рожден ден или частно мероприятие. Те са там, за да ви осигурят едно незабравимо изживяване в компанията на конете.

До конна база Спарата се стига най-лесно с автомобил по магистрала Тракия, като се вземе изхода към Вакарел/Панагюрище. От там следват 3 км асфалтов път, а за допълнителен ориентир служат кафяви табели.

Повечето коне в базата са млади и обяздени от старши инструктор – Виктор Андреев, който е треньор на коне по метода Natural Horsemanship. Конете са спокойни и добре тренирани. Базата работи целогодишно от сряда до неделя.

Желателно е предварително записан час.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име