Тайната на мистериозната кутия My Horse Box BG или как Радост носи радост на хора и коне

0
1978

Доста фирми в България предлагат така познатите вече кутии-изненади с играчки, храна, дрешки или аксесоари за кучета и котки. Отскоро обаче нашето конно общество си има и  мистериозната кутия My Horse Box BG, която е новост. Повече за концепцията на мистериозна кутия с подаръци-изненада за любимият ни кон, разказва специално за EzdaPress Радост Филипова- създател на проекта, който вече се радва на голям интерес от страна на собственици на коне, ездачи и любители на вихрогоните.„Моят кон е моето вдъхновение за създаването на My Horse Box BG.

Радост Филипова

Имам домашни любимци от различни видове, но като собственик на кон срещам затруднение що се отнася до подарък за него. Изборът е много ограничен. Да не говорим за главоблъскането, когато се наложи да потърсим интересен подарък за чужд кон, така че да зарадваш скъп приятел.  За много хора да правиш такива подаръци е много неестествено и необичайно. Мисля, обаче, че всеки коняр би ме разбрал. Та нали конете стават част от семейството  ни.“, разпалено разказва за начинанието си Радост, която изпраща радост до хора и коне.  Тя решава, че ще е много забавно да създаде мистериозна кутия-изненада за конете. Кутията съдържа от различни по вид лакомства, конна амуниция, аксесоари за коне и ездачи до козметика, хранителни добавки и други предмети, според вида на избраната кутия. Но какво точно ще се падне на получателя до последно остава тайна. И все пак какви видове мистериозни кутии могат да бъдат поръчвани ?

  • Кутиите са няколко вида: Show Jumping, Dressage, Western, Enduracne, Eventing, Pony riding, Foal – за кончета до 6-месечна възраст и техните майки и Horse lovers – специално създадена кутия за ездачи и любители на конния спорт, които нямат личен кон, но искат да изглеждат стилни – аксесоари от първа необходимост за всеки ездач, който държи на външният си вид.
  • Наложи се да изпратя различни видове кутии, заради спецификата на всяка конна дисциплина, разликите в амуницията и предпочитанията на ездачите. Създадох и още една приятна изненада – тематични кутии в лимитирана серия според определени празници. Направих експеримент с My Horse Box BG- Halloween и My Horse Box BG – Christmas и се прие доста добре и всичко в тях бе тематично подбрано. Обмислям следващи подобни кутии със сезона насоченост – пролетни и летни!Тази идея не се ли изчерпва с определен брой храни, добавки, аксесоари, като подаръци. Може ли My Horse Box BG да се надгражда ? 
  • Разнообразието на продукти, които можете да намерите във всяка кутия се увеличава непрекъснато. Поддържам много различни и инересни артикули. Скоро аз и моя екип спонсорирахме с предметните награди няколко състезания по обездка и конкур ипик и ще се радвам през новия сезон да се включим в следващи инициативи.

Как нашите читатели могат да си поръчат мистериозна кутия?

  • Все още идеята няма официален сайт, но работя по въпроса. Желаещите винаги могат да ми пишат в социалните мрежи чрез платформите на Facebook и Instagram, трябва само да напишат My Horse Box BG.

Как реагираха първите клиенти, когато получиха своите кутии?

  • О, винаги е много вълнуващо. Участниците в проекта ми изпращат обратна връзка чрез снимки на които виждам усмивки и усещане за положителни емоции. Много ми е приятно, когато крайния потребител т.е конете са щастливи. Дори ще ви кажа, че конете разпознават вече логото и търсят кутийката с бонбони, която е запазена марка на My Horse Box BG. Определено всяка една усмивка на ездач, всяко едно доволно конче са емоция, която не може да се опише с думи. Уникално е! Надявам се и занапред да нося такива приятни изживявания с нещо толкова малко.

Не ревнуват ли кучетата, които присъстват почти във всяка една конюшня или конна база от подаръците насочени само към конете  ?  

  • И за тях съм помислила. От декември 2021 имам нов продукт за кучетата на ездачите – Equestrian dog. Да, някой ще каже, че на пазара има вече кутии – подаръци за кучета, но тази моя следваща идея е за кучетата в конните бази, които определено имат по-различен живот от обичайния домашен любимец в апартамент или къща. Кучетата около конете имат по- специфични грижи, козметика, аксесоари, лакомства и т.н.и Смятам, че този проект е интересен. Освен това искам да отбележа, че тази инициатива е с кауза. Част от средствата ще бъдат дарени в помощ, лечение и намиране на дом на безстопанствени кучета. My Horse Box BG  е сбъдната мечта и се радвам, че намерих подкрепа от моето семейството и приятелите ми, които ми помогнаха със съвети и ме подкрепиха, така че идеята My Horse Box BG  да носи радост на хора и коне.

Снимки: Радост Филипова

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име