Селин Павлова, Боян Цанев, Венето Тенев и Анжела Негойчева с по две награди от предколедния турнир. Начало и на зимна лига за аматьори (Снимки и видео)

0
2200

Събитието проведено на 19 декември в закрития манеж на конно-спортна база „Хан Аспарух“ в столицата посрещна над 50 състезатели в 7 изпитания. В наградния фонд своите комплименти към победителите поднесоха сръбските фуражи Gebi  и ЕzdaPress. Победители в отделните изпитания станаха съответно всички деца в изпитания: Бариери и Х-паркури за деца, понита и неучаствали коне. В преходния паркур на височина 50 – 60 см първо място зае Камелия Едрева, следвана от Марая Георгиева и Андреа Попова. В паркура на височина 80 см за 4-годишни и по-възрастни коне, за деца и аматьори, за първото място се пребори Петър Найденов.

Втори след него стана Александър Василев, а третото място заслужи Илиян Найденов. В изпитанието на височина 90 см за 4-годишни и по-възрастни коне, за деца и аматьори най-добър резултат постигна Анжела Негойчева, следвана от Селин Павлова и Боян Цанев. На височина на препятствията 100 – 110 см за 5-годишни и по-възрастни коне и аматьори с безапелативна победа се разписа Боян Цанев. Второто място зае Анжела Негойчева, а трета стана Селин Павлова.

В отворения паркур на височина 120 см най-бърз и без наказателни точки с два коня и съответно първо и второ място зае  Венето Тенев, а трети стана Иван Димитров.

Галерии:

Фото: Иван Кисьов

Видео : Ивелин Солаков. Всички изпитания и участници виж тук…

Репортаж от турнира в предаването „ Конете на България“ виж тук

Конете на България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име