FEI и Boehringer Ingelheim стартират съвместна кампания за защита здравето на коне

0
1197

Международната федерация по конен спорт FEI и Boehringer Ingelheim – световният лидер в опазване здравето на хората и конете , стартират съвместна 6-месечна кампания #HealthforHorses посветена на благополучието на конете. Boehringer Ingelheim е фармацевтична глобална компания обединяваща групи от различни компании, фирми и общества, като акцента на иновациите, технологиите и реализираните проекти са заболявания, за които досега не съществува задоволителна възможност за лечение. Затова компанията се концентрира върху разработването на иновативни терапии, които могат да удължат живота на пациентите. В здравеопазването на животните Boehringer Ingelheim означава напреднала профилактика. Компанията обединява 9 700 служители по целия свят и има дългосрочни партньорства със стотици НПО организации и официози, като FEI. Сега Boehringer Ingelheim стартира съвместно с FEI кампанията #HealthforHorses, която има за цел да подобри ежедневните грижи и благосъстоянието на конете.

„Животът на животните и хората е взаимосвързан по дълбок и сложен начин. Знаем, че когато животните са здрави, хората също са по –здрави. Идеята е да достигнем максимално добавеното стойност на двата живота и у хората и у животните. Уважението към животните, хората и околната среда е в основата на това, което правим. Ние разработваме решения и предоставяме услуги за защита на животните от болести и болка. Ние подкрепяме нашите клиенти в грижата за здравето на техните животни и защитаваме нашите общности срещу животозастрашаващи и обществено опасни болести „ споделят в социалните мрежи, като послание от Boehringer Ingelheim. Шестседмичната кампания ще бъде популяризирана във всички социални и дигитални канали на FEI към своята онлайн общност от над три милиона последователи. Използвайки хаштага #HealthforHorses, кампанията ще предостави поредица от практически съвети по важни теми, като управление и маркетинг на конюшни, хранене, почистване, охлаждане след тренировка, първа помощ за конете и др.

#HealthforHorses е първата кампания, която се провежда съгласно новата търговска стратегия на FEI, която предоставя възможности на избрани партньори да популяризират своите ценности чрез ключови рекламни послания. Водещи лица на кампанията са професионалисти и влиятелни в социалните мрежи популярни хора, като Луси Робинсън (@footluceeventing), Ашли Харисън (@ashleyharrisoneventing) и Лорън Олпорт (@laurenallport), които заедно с експерти ще работят в областта на здравето на конете, за да създадат динамично онлайн съдържание за кампанията и да подобрят знанията на всички, които обичат конете. „ В тази кампания не просто обръщаме внимание на здравето на конете, но и терапевтичната стойност, която много хора печелят от ежедневния контакт с коне“, каза търговският директор на FEI Ралф Щраус и пояснява: „Конния спорт не е просто спорт, това е начин на живот. Уникалната връзка между коня и човека се засилва ежедневно чрез практики за грижа по конете. Все повече изследвания сочат, че в моменти на пандемия еднокопитните вихрогони и ролята им в нашето човешко „разтоварване“ няма друга подобна алтернатива. Това което може да ви даде коня, не може нито едно друго животно! Затова кампанията е насочена към превръщането на знанията в опит, в полезни ресурси, съвети и насоки относно грижите за конете за професионални, любители и ездачи по цял свят. Важното е да се изгради връзка с по-младото поколение ездачи и бъдещи спортисти, които ще играят важна роля за поддържането на нашата общност жива и развиваща се. „

Кампанията #HealthforHorses се основава на предишни инициативи за здраве и образование на конете между FEI и Boehringer Ingelheim, създадени чрез кампуса на FEI. Кампусът на FEI е портал за електронно обучение, който предлага курсове от експерти по конен спорт по теми като обучение на коне, стабилно управление, ветеринарно обслужване и поведение на конете. От Boehringer Ingelheimу заявяват стремежа си всеки кон да получи грижите и вниманието, които наистина заслужава, а това става преди всичко от и с компетентната човешка намеса.

Подробности за кампанията виж на страницата на FEI тук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име