Благотворителна инициатива „Ранчо Синята Планина“

0
5814

Приятели,
Българската асоциация за конен туризъм ( БАКТ ) и ЕzdaPress инициират доброволческа кампания с цел подпомогане и запазване на конете и основната дейност на „ Ранчо Синята Планина“.
Преди броени дни, приказното ранчо загуби своя шериф – Милен ! Болката и тъгата са огромни, но сега е момента да дадем приятелско рамо на нежната половинка на Милен – Кати и прекрасният им новороден син. Към момента в ранчото се отглеждат 22 коня, които се нуждаят от грижи, а ранчото от работна сила.Призоваваме ви с любовта, с която Милен създаде ранчото със същата да отвърнем, като подкрепа в този тежка за Катето и бебето ситуация. Идеята на доброволческата инициатива е всеки да помогне с каквото може – труд, идея, средства ! За да продължи това чудно място, както досега да прави хората щастливи чрез природата, ездатата и общуването, с общи усилия трябва да запазим и доразвием мечтата на Милен и Катето и съграденото от тях през годините.
Ще се радваме на подкрепа, така че много скоро, то ранчото отново да засияе с детски глъч, усмивки и надежда. Детските конни лагери бяха емблемата на ранчото и трябва да продължат да бъдат.
БАКТ ще ви държи в течение за различните инициативи, като едно от тях е съграждане на малък параклис на територията на ранчото, където ще бъде положена урната с тленните останки на обичаният ни приятел.Безкрайно благодарим на всички за подкрепата.

За подробности и конкретни предложения от страна на дарители и доброволци с цел координация и съдействие ( Екатерина Дончева – секретар на БАКТ 0888 38 13 13). Адрес и контакти с „ Ранчо Синята планина“ – www.bluemountainranch.bg
Банковата сметка в лева за набиране на средства от дарения.
Fibank (Първа Инвестиционна банка)
IBAN: BG43FINV91501017528285
BIC: FINVBGSF
Основание: Безвъзмездно дарение в полза на „Ранчо Синята планина“
Катерина Николаева Атанасова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име