Как изгря звездата на Ерин Уилямс ?

0
2299

Следващите редове са за активната аудитория, която знае каква е силата, ролята и значението на социалните мрежи и дават отговор на въпроса, как можем да спечелим докато вършим ежедневните си задължения около конете ?  На първо време мобилният ви телефон трябва винаги да е в режим „снимки“ или „видео“ и да сте готови във всеки един момент да споделяте кадрите с приятелите и последавателите в някоя от платформите, а често дори всички – FB, Тик ток, Instagram YouTube и др.  Клипчетата, разпространявани от знаменитости в техните лични профили пряко комуникират с огромен брой последователи. Трябва ли обаче да си известен, за да споделяш опит в сфера, в която си специалист, без значение дали в професионален, или в личен план ? Част от отговора се крие именно в алгоритъма на TikTok, който позволява на акаунти с нисък брой последователи да станат вайръл за една нощ, получавайки милиони показвания на тяхното съдържание. Това отваря възможност за инфлуенсърите в TikTok да пренесат огромния брой достигания към брандовете, които представят, включвайки към продуктите им трендове, предизвикателства, мемета. Най-силният коз на инфлуенсърите се оказва тяхната връзка с феновете.

Чували ли сте за Ерин? Красиво момиче, което снима себе си в ежедневни ситуации, публикува тези снимки в Instagram и привлича милиона последователи. Тя показва как оседлава, как тренира, как плува, как похапва дори.

Повелителката на социалните мрежи в британските конни среди и състезателка по обездка  – Ерин Уилямс има над един милион последаватели в социалните мрежи, които я следват и гледат клипчетата, които тя качва.

За нея се говори, че издигането й от професионален ездач до звезда в социалните медии става внезапно и самата тя споделя: „Присъединих се към TikTok при първият локдаун през март 2020, с идеята да си уплътня стоенето у дома. Тогава нямаше дори наченка, че много скоро щях да имам милиони последователи.“

Ерин е скромен, здраво стъпил на земята млад човек. Извънредно трюдолибива. От клипчетата й много бързо се разбира, защо е достойна за уважение и защо толкова много хора отделят от своето време, за да й дарят внимание.  Красавицата е уважаван спортист по конен спрот и изявен състезател в дисциплината обездка с множество шампионски титли и европейски отборни медали. Седем годишна прави първата си стъпка в очарователния свят на обездката. 12-годишна вече е на най-голямата арена в кариерата си досега – Европейско първенство на FEI !

Не си мислете обаче, че Ерин прекарва времето си, работейки единствено като инфлуенсър. Тя има още таланти. Тази стилна и млада 23-годишна състезателка има и своето творческо съдържание, освен да си прави селфита с мобилният си телфон.

Ерин вече е сила и бранд с който света в конната мода сега се съобразява, защото тя е основател и главен изпълнителен директор на модна марка за конна екипировка, създадена от нея докато е студентка. Тогава продава един собствен спортен кон и инвестира парите в бъдещото произвидство на дрехи. За това разбира се й помагат немалкото титли за красота, която тя печели в различни конкурси , като най-престижнатата е подграсничка в Miss Universe GB.

Сега чаровната ездачка твърде успешно рекламира модните си колекции, които са практично съчетание освен облекла за езда, и за фитнес, и за ежедневие. Нейният инстаграм, фейсбук и тик-ток профили имат зашеметяващо съдържание, със съвети за конна езда, удобно облекло, любопитни моменти от нейното ежедневие, работатата и подхода й с конете.

Сега Ерин има най-много приходи от модната си колекция, която се рекламира и продава онлайн благодарение на известността й в мрежата, отделно „монетизираните“ й платформи всекидневно акумулират добри финанси и накрая, тя е търсено лице от индустрията, така че да рекламира и конна амуниция.

Миналата есен младата състезателка по обездка стартира последната си колекция  Black Heart Equestrian. Насочена към млади ездачи, които обичат да смесват любимия си конен спорт с активния си начин на живот, без да се налага да сменят гардероба си по няколко пъти на ден. Голяма част облеклата са за фитнес, отдих и спрот, които практично могат да бъдат използвани и в ездата.

Марката вече е спечелила значителна публика на страницата The Black Heart Instagram и има за цел да зарадва младите хора с качество и достъпни цени, които започват от £ 25

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име