Първия DS Store в София отвори врати на Ботевградско шосе

0
1378

DS Store е базиран на концепцията на луксозен бутик, който предлага уникално клиентско преживяване. Цялата моделна гама на марката е на разположение за покупка в него, включително електрическите и хибридни модели с логото E-TENSE и наскоро представения DS 9.DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – София Франс Ауто залагат на нестандартна концепция с която ще предлагат премиум марката в бутикова обстановка на площ от 200 м2. Изграден по стандартите на марката различният шоурум DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

DS Store Sofia ще предлага пълната гама на DS Automobiles, включително 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 Plug-In Hybrid. DS Automobiles използва своя опит във Формула Е като двукратен шампион при отборите и пилотите, за да разработи електрифицирани модели, които са признати за еталони в техните категории. Гама демо автомобили на френската марка са на разположение за персонален тест драйв. Избор на употребявани автомобили под шапката DS Certified е наличен на територията на DS Store.

“Нямаме търпение да споделим вълнуващата история зад концепцията на DS с нашите клиенти и да проследим нарастващия успех на DS в България. Вложихме много усилия, за да предадем на клиентите си пълноценно DS усещане. Сигурни сме, че целият екип ще предложи услуга, в съответствие с премиум стандартите на DS, по безопасен и сигурен начин.” – каза Станислав Панчев, бранд директор DS AUTOMOBILES за България.

Посетителите на DS STORE SOFIA ще могат да се възползват от услугите, налични в цялата мрежа на DS по света. В това число и услугата ONLY YOU, която се основава на пет основни стълба към клиентското изживяване:

  •  DS At your service – 24/7 call centre на разположение на клиентите
  •  DS Assistance – безплатен 24/7 асистанс в Европа за 5 години
  •  DS Vallet – доставка и взимане от адрес на клиентските автомобили
  •  DS Rent – наем на DS на преференциални условия
  •  DS Club Privilege – специални събития за клиентите на DS

ЗА DS AUTOMOBILES

Водена от авангарден дух и подкрепяна от забележителното историческо наследство на модела DS от 1955 г., марката DS, лансирана през 2015 г., заявява амбицията си да въплъщава френското ноу-хау в създаването на луксозни автомобили. DS Automobiles е премиум марката на PSA Group.

С DS 7 CROSSBACK и DS 3 CROSSBACK марката лансира гама от шест автомобила в световен мащаб. Всички се предлагат и с електрическа версия с логото E-TENSE.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, 100% електрически автомобил и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, plug-in хибрид с мощност 300 к.с. и задвижване на 4-те колела със само 30 г/км СО2 емисии, се възползват от експертния опит на DS, придобит чрез титлите в шампионата на пилотите и отборите на Формула E през сезон 2018/2019. За своите взискателни клиенти DS Automobiles създава „ONLY YOU, the DS Experience“ – своята програма за ексклузивни услуги, която създава уникално, свързано с марката преживяване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име