Конна база „Хан Крум”, с. Войводиново

0
3597

Конна база „Хан Крум“ се намира в с. Войводиново, на 3 км северно от гр. Пловдив.

Базата е една от най-големите в България и разполага с 3 конюшни с просторни боксове за над 150 коня. На разположение има пясъчни и тревни тренировъчни плацове и падок за свободно пуснати коне. Съоръжението предлага и един от най-големите терени, заедно със зрителските трибуни, за провеждане на конни състезания в България, където ежегодно се организират състезания по прескачане на препятствия и обездка от календара на БФКС, международни турнири и балкански първенства.

Добрите условия и поддържани съоръжения правят базата идеална за любителска и спортна езда, както и за терапевтична (хипотерапия), фото-сесии с коне, а естественото й разположение и достъп до полетата в района са прекрасни за полска езда.

Базата във Войводиново разполага с добре обучени коне, подходящи за любителска езда, за начинаещи ездачи на възраст от 4 до 60 години, под вещото ръководство и зоркия поглед на квалифицирани треньори. Конната база предлага за наемателите на боксове приложение за денонощно онлайн наблюдение на конете от всякакви устройства (компютър, телефон и др.) а за най- малките любители – възможност за организиране на рождени дни.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име