Ръчно рисувани тениски с коне – бъдете различни

0
1599

Сега е момента да  поръчате фланелка с рисунка на любимият ви кон или любима конна дисциплина. Изпратете снимка и процеса започва. Вашата поръчка попада в ръцете на младите, талантливи и влюбени Тодор и Лилия.  В малката работилничка, която са си спретнали, като работно ателие има вече десетки поръчки за малки и големи. Гледат на работата си, повече като изкуство отколкото, като бизнес, но с напредването на работата особено със серия „коне“, хобито им да рисуват върху текстил , категорично малко по малко се превръща в малък бизнес.„Вдъхновени сме от тези прекрасни и мощни вихрогони. Серията „Коне“ върху фланелки носи силни лични послания от и за клиентите. Все повече получаваме поръчки за подаръци, които носят много приятни емоции и изненада за получателите им. Фланелка със състезателен кон или момент от състезание независимо от коя конна дисциплина е много уникален и специален подарък.“ , разказва с охота очарователната Лилия Димчевска, която се занимава с изкуство повече от десет години.

„Приемаме поръчки и рисуваме върху всякакви материи. Памук, кожа, независимо естествена или изкуствена. Технологията е ръчно рисуване, което гарантира уникалността на изработката и е гаранция за истинско произведение на изкуството.  Работим със специални безвредни текстилни бои, така че после дрехите многократно да се перат и да се носят дълго във времето с подобаващо качество “, допълва Тодор Генчев, за когото да рисуването върху текстил е ново предизвикателство, тъй като той професионално се занимава с печатарство.

Арт двойката, споделя, че до момента най-силни в поръчките са млади  родители, които правят уникални подаръци за своите деца с нарисувани любими домашни любимци, телевизионни герои, семейни снимки и т.н. Сега серията коне е започнала с поръчка на клиент пожелал рисисти коне и моменти от надпрепускане с двуколки. Имат и няколко конски глави, които са поръчки от стопаните на тези прелестни животни. „ Щастливи сме, когато сме оценени, когато работим заедно  и когато правим хората радостни носейки нашите рисунки по техните дрехи“, казват младите творци Тодор и Лилия, докато от ръцете им се ражда поредния уникат от текстил и боя.

За поръчки и връзка с авторите: 0899 849 957

Facebook – AgentArt

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име