Dacia подкрепя българските производители на чиста и здравословна храна

0
1062

Dacia подкрепя българските производители на чиста  и здравословна храна

Dacia България и “Хранкооп – София” изизат на пазара с обща инициатива за партньорството и популяризация на локалното производство и честната му търговия.

Освен финансова подкрепа и стимулиране развитието на фермерските пазари, организирани от “Хранкооп – София” в над 5 градa из страната, Dacia България предоставя на кооперацията и два автомобила Dacia – Duster и Logan MCV в новата лимитирана серия Blue Line, за да подпомогне ежеседмичните кооперативни доставки на чиста храна.

“Българите обичат Dacia, Dacia обича България”.

Това е надслова под който стартират редица инициатива с автомобили Dacia в България и отбелязване на лидерството на марката на пазара на нови автомобили у нас. За седма година предпочитаният избор на българите, благодарение на своите надеждност и добро съотношение цена – качество за пореден път е Dacia.

Във връзка със своето атрактивно предложение на пазара на нови автомобили в България, марката Dacia се стреми да подкрепя инициативи, тясно свързани с българската търговия, продукция и природа. Марката обявява ангажираността си по отношение на справедлива търговия и насърчава устойчивост по отношение на локалните производство и дистрибуция на български продукти.Кооперация “Хранкооп – София” е първият хранителен кооператив в България, който обединява производители и потребители на чиста храна, като създава възможност за директна връзка между тях. Мисията на организацията е достъпът до чиста храна, а основните й цели са подкрепа на малки български производители и улесняване на достъпа на потребителите до нея.

Вече 10 години „Хранкооп – София“ изгражда мрежа от хранителни кооперативи в цялата страна, към които се присъединяват все повече производители и потребители. Организацията работи в София, Банкя, Добрич, Враца, Самоков и други градове из страната, като организира фермерски пазари, кооперативни доставки, кетъринг с фермерски продукти, работилници и демонстрации, както и участва в различни събития на тема чиста храна и устойчив начин на живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име