Новият Land Rover Defender – най-дългоочакваният автомобил за 2020

0
1417

Снимки и видео на новият Land Rover Defender можете да видите по-надолу в материала!

Последното поколение на легендарния британски всъдеход се появява на офроуд арената с несравними 4х4 способности и иновативни технологии. Иконата на Land Rover е с изключителен дизайн и просторен интериор и може да тегли с лекота до 3 500 кг товар.

Новият Defender се завръща като един от най-дългоочакваните нови автомобили. Дизайнът му приковава погледите, особено детайлите в него, които пресъздават и напомнят за емблематичния оригинал. Предните и задните светлини са изпипани до съвършенство. Автомобилът е пропорционално създаден, така че да покрие и най-високите очаквания.

В луксозният салон отблясват алуминиеви вложки, на които с гордост стои надписът „Defender“, а повърхностите са покрити с алуминиев прах и метални линии. Новият Defender разполага с най-тънкия сензорен екран, който някога е вграждан от JLR – Pivi Pro, който разполага с технологията Software-Over-The-Air (SOTA), както и най-добрата свързаност досега. Офроудърът разполага и с технологията Clearsight Ground View, която позволява безпроблемен изглед „през“ предния капак на Defender. Системата извежда множество външни изгледи, включително под автомобила и колелата.Новият Defender разполага и с 4 пакета за персонализиране, за да може автомобилът да отговори на начина на живот на всеки един клиент. Освен голям набор от цветове, може да бъде добавен хладилник, допълнителна седалка или да няма абсолютно нищо между двете предни седалки. Може да бъдат добавени още две седалки в багажника, за да се превърне Defender 110 в седемместен. Иконичният всъдеход разполага с място за чаши, отвори за електрическо захранване, както и вентилационни отвори навсякъде, докато пространството за багаж варира от 231 литра с три реда за съхранение до 916 литра с два реда, както и пространство от 2 233 литра, когато всички седалки са прибрани без предните.

Defender се предлага с 6 нива на оборудване плюс 3 пакети с опции. Клиентите могат да избират между дизелови и бензинови двигатели. Дизеловите мотори са два вида с мощност съответно 200 и 240 к.с. Новият Defender разполага и с бензинови агрегати – единият с четири цилиндъра и 300 к.с., другият с шест цилиндъра, мек хибрид и 400 к.с.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име