Внимание! Нагли мошеници се възползват от трагедията с изгорялата конна база!

0
1702

Банковата сметка е една единствена и тя е на община Борован
Horse Rescue World е facebook профил на банда, коята разчита на вашето състраданиe!

Приятели, за съжаление, наред с десетките светкавични реакции за съпричастност и помощ към случилото се с конете и конюшните в конна база “Комитски С спорт”, към трагедията кръвосмучещо се прикрепиха и мошеници. Facebook мрежата разпространява пост, в който се търсят доброволци за ремонт на покрива на базата. Това не отговаря на истината, защото тези дни специалисти оглеждат докъде са изгорели стените и докъде ще трябва да се руши и въздига наново.

В същия този пост на Horse Rescue World се казва, че за финансови дарения, трабва да им пишете на лично съобщение. Недопустимо! Това е капан, облагодетелстващ единствено мошениците. В тази страницата няма нито едно лице, нито координати, но е пълно със снимки и видео материали, предизвикващи вашето милосърдие, състрадание и финансови дарения.
Стопаните и наемателите на  “Комитски С спорт споделха, че е разкрита само една банкова сметка със съдействието на община Борован.
БАНКА: „ИНВЕСТБАНК „  – АД – ФИНАНСОВ  ЦЕНТЪР ГР.ВРАЦА
IBAN: BG 11 IORT  73738401692800     BIC: IORT BG SF
КОД  И  ВИД НА ПЛАЩАНЕ : 44 51 00 – ЗА СТРАНАТА,       44 52 00 – ЗА ЧУЖБИНА
ОСНОВАНИЕ – ДАРЕНИЕ В ПОЛЗА НА БАЗА „КОМИТСКИ С СПОРТ“ С.СИРАКОВО
Извън набезите на лъжливата Horse Rescue World, в редакцията вследствие на публикацията се обадиха първите дарители, които бяха препратени директно към стопаните и наематели на базата. След първаначалния шок, сега е ясно, че на пъво време спешно трябва да се възстанови конюшнята. В редакцията на EzdaPress вече има списъци с координати на дарители, които на втори етап ще подсигурят амуниция, слама за постел, храна за конете и коне.
Диана Младенчева е една от потърпевшите, чието лице видяхме в репортажа на Нова телевизия и чийто телефон предоставяме за връзка и въпроси за набирането на помощи: 0897 82 33 89
Благодарим на всички, които до момента се притекоха светкавично с метирална и финансова помощ! Важно е инициативата по набиране на средства да продължи и да не се подлъгваме по спекуланти и да дерзаем с вяра в доброто.
Убедени сме, че базата ще се възстанови,  така че да възкръсне за нов живот и ще бъде отново прекрасно място за отглеждане на коне, за спорт и хипотерапия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име