Приятели, помогнете!

0
26552

Приятели, кога, ако не сега, да се обидиним и да помогнем?
До всички вас – мислещи, обичащи и живеещи с конете, приятели на ездата. Вероятно сте научили, за голямата трагедия, сполетяла конюшнята на конна база “Комитски С спорт” край село Сираково, община Борован. Всичко изгоря! Коне, постройка, сеновал, мечти, надежди. Всичко бе отразено по надлежният ред от медиите. Сега обаче е време ние да се захванем и да помогнем. Без телевизионни камери и репортери, защото сме убедени, че преди всичко нашите сърца туптят на честота с тази на конете.
Убедени сме, че ние заедно сме по-силни, по-издръжливи и можем да галопираме без спир, когато посоката е благотворителна.

За да запазим духа на тези хора (собственици, треньори, гледачи, инструктори по хипотерапия, деца и родители) трябва на първо време да им намерим коне, защото това е техният делник, това е животът им. Вече имаме първият дарител: Георги Иванов от Бухово, който дарява първото конче. Сетне ще обединим усилия и ще намерим амуниция, после и люцерна и фураж.

Само ние можем да им помогнем да се изправят отново. И кой казва че конното общество не е обединено?

Никой от нас не е застрахован от подобни нелепи инциденти или злонамерени хора.
Открита е сметка за набиране на средства със съдействието на кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова, която също подема дарителска кампания.
БАНКА: „ИНВЕСТБАНК „  – АД – ФИНАНСОВ  ЦЕНТЪР ГР.ВРАЦА
IBAN: BG 11 IORT  73738401692800     BIC: IORT BG SF
КОД  И  ВИД НА ПЛАЩАНЕ : 44 51 00 – ЗА СТРАНАТА,  44 52 00 – ЗА ЧУЖБИНА
ОСНОВАНИЕ – ДАРЕНИЕ В ПОЛЗА НА БАЗА „КОМИТСКИ С СПОРТ“ С.СИРАКОВО

Екипът на редакцията застава зад инициативата и поема ангажимента за съдействие към всички, които искат да помогнат с каквото могат, като периодично ще публикува развитието на кампанията.

За тези, които искат личо да се свържат сбазата, може да звъните на телефон 0896981816 – Владимира Комитска.

Видео от репортаж на TV NOVA

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име