Церемония по награждаване на аматьори и треньори по конен спорт

0
1977

Утре , събота 4 януари от 16:00 ч на конно – спортна база „Хан Аспарух“ ще се проведе награждаване на всички състезатели по конен спорт, картотекирани като „Аматьори“ в класове мъже и жени.

Идеята за връчване на на годишни награди при аматьорите е дело на инициативен комитет съставен от състезатели, които наравно с професионалистите участват в състезанията от годишния календар на БФКС, но по регламент указващ тяхното състезателно статукво.

Церемонията ще излъчи победители в четири категории:

  1. За класирали се на държавно първенство
  2. Десетте аматьори скочили най-висок паркур
  3. Най-бърз състезател
  4. Цялостно постижение за спортната 2019 година

В комисията определяща призовете освен състезатели участват и треньори подготвящи състезатели – аматьори, а наградите са купи и плакети с цел стимулиране и развитие на клас аматьори в родният ни конен спорт. „ За отбелязване е, че ние като аматьори не се занимаваме професионално с конен спорт, но постигаме професионални резултати, самофинансираме се и нещо повече : финансираме голяма част от професионалистите.“ Това споделят, часове преди годишните награди голяма част от призьорите в класацията.

След тържествената церемония подобаващо, домакините са подготвили и гала тържество, отново на територията на конната база, а организаторите канят всички, които дават мило и драго за българския конен спорт и неговото успешно развитие.

За повече информация : 0882 45 20 41

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име