Осинови кон и помогни на децата със специфични потребности

0
4315

Сдружение Конна Терапия има нужда от подпомагане в отглеждането на конете от терапевтичната им програма. За да може да продължи да помага, сдружението търси осиновител на един или два коня, работещи с деца със специфични нужди.

Терапията с коне е доказано ефективен метод за подобряване на физическото и психическото функциониране на деца с ДЦП, Аутизъм, Синдром на Даун и ред други социални, езикови, когнитивни и психо-емоционални затруднения в развитието на децата.

Сдружение Конна терапия разполага с международно сертифицирани специалисти за работа с методите на терапии с коне, както и със специално обучени коне, които са съществена част от терапевтичния екип.

Зита и Хипо са любимци на всички деца, посещаващи терапиите, те бързо завладяват сърцата им и им помагат в борбата за един по-добър и щастлив живот.
Сдружението има нужда от подкрепа в издръжката на тези две кончета, за да могат те, заедно с екипа от специалисти, да продължат да творят своите чудеса.

Търсят се хора, фирми, организации, които имат желание и възможност да подкрепят сдружението и да станат част от магичния свят на терапиите с коне.

С осиновителя ще бъде сключен договор, регламентиращ правата и задълженията на двете страни. Осиновителят ще получава редовен отчет за извършваната дейност и свободен достъп до осиновения кон. Осиновителят също така ще може да присъства на терапевтичните сесии с децата. При желание ще бъде включен и в списъка от хора, подпомагащи дейността и популяризиран чрез медийните и информационни кампании на сдружението (брошури, семинари, конференции, репортажи, статии, интернет страници, сайтове).

Цена на месец: 450лв на кон.
За повече информация: 0878 345 007

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име