Dacia Touristic Rally на старт с цялата си гама от модели

0
846

За поредна година вносителите на Dacia за България организираха супер атрактивната и динамична надпревара – Туристическо рали, само с модели на румънската марка. Лично многократният рали – шампион на България – Димитър Илиев, бе спортен диригент на скоростта и сигурността в битката, която се разигра между 8 журналистически екипажи.

Като забавно предизвикателство, Dacia Touristic Rally е уникална формула за дозирана бързина, разумно шофиране, прецизна навигация с отлично познание за градове и селца в България и точни математически умения. На финала се оказва, че всички участници са победители, защото повечето са посетили случайни, непознати до момента кътчета и природни забележителности от прекрасната ни родина. Уникална инициатива, съчетана с перфектни автомобили и строг регламент, за да има дисциплина по пътищата. Икономичността, здравината и надеждността на автомобилите Dacia са в основата на успешната формула за победа, до която обаче се добра само един екипаж в лицето на колегите Ина Георгиев (списание Твоят Бизнес), Красимир Ръджов (списание Club S1) и Леонид Селиктар (агенция Auto-Press).

 

Целта на ралито е сформираните отбори да начертаят оптимален маршрут, като посетят възможно най-много предварително зададени места на територията на страната, като спазват всички правила за движение по пътищата. Всяко посетено място носеше различен брой точки, а именно това бе разковничето за планирана победа с помощта на аналитична математика.

Първото издание на Dacia Touristic Rally се проведе през 2014 година, като неизменно през всичките години, партньор на проявата е Safety Driving Academy.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име