EzdaPress ви приканва да се включите в #steniskanabala

0
1679
#steniskanabala – купи, дари и подкрепи

„С тениска на бала“ е дарителската кампания в полза на българските абитуриенти сираци, които продължават образованието си във висше учебно заведение и осигурява техния равен старт в живота след завършването на 12-и клас.

Столичният комитет на БЧК е традиционният партньор, който се грижи даренията от кампанията да достигнат до точните кандидати и да им осигурят развитие в избраната учебна специалност.

На сайт www.steniskanabala.bg всеки настоящ, бивш или бъдещ абитуриент, който харесва каузата, може да дари средства – онлайн или по банков път – за образованието на зрелостниците без родители от Випуск 2019, срещу което ще получи символа на кампанията – тениска.

Всеки сам избира размера на дарението си, но тениската се предоставя при дарения минимум 20 лв. За доставката помагат куриерите DHL, които са специалния логистичен партньор на инициативата.

В шестия сезон на #steniskanabala, кампанията не разчита на известни лица за ракета-носител, нито поставя задачи и предизвикателства в интернет. Този път организаторите от фирма Мото-Пфое разчитат на всеки един нас. На едноименния сайт различни видеоклипчета онагледяват технологията на създаване на тениските:
„борд фикс“

„дрон мастер“

и „стрийт арт“

Преди да си изберете вашият модел, може да разгледате галерия с модели в реална среда, за да си представите как точно ще ви стои избраното „сърце“. Най- нетърпеливите абитуриенти в настоящата година вече заявиха своето участие в кампанията да отидат с тениска на бала, а спестените средства да дарят на нуждаещи се техни връстници. Първи се отзоваха училища в София, Бургас, Рудозем, Пловдив и Вършец. Организаторите се надяват до началото на май месец участниците и дарителите да се увеличат, така че всички да помогнем на абитуриентите без родители да имат равен шанс с останалите в желанието им за образование.

Заявки за тениски и информация за даренията, както и условия за стипендия по програмата може да получите на: www.steniskanabala.bg, steniskanabala@motopfohe.bg и на тел. 02 9842 387

снимкни: instagram @s.teniskanabala

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име