Suzuki Swift събра погледите на столичани

0
1779

Японското бижу направи своята българска премиера в точния час и на точното място.

Само преди дни, в час пик, когато зоната около столичния Ректорат гъмжи от хора и автомобили, а култовия клуб „Ялта“ подгрява поредния си нощен купон, се състоя представянето на изцяло новото Suzuki Swift.

Мястото бе подбрано, така че да отрази младежкия дух на изцяло новия модел, но и да напомни за неповторимата му практичност в градски условия. Нарочен щафетно да продължи успеха на предходните две поколения, новият Suzuki Swift е част от глобалната стратегия за увеличаване на пазарния дял на марката в световен мащаб.

Новото поколение на Swift е с модерен дизайн и оборудван с всичко необходимо за едно безопасно и комфортно шофиране. Моделът предлага различни предложения от икономични двигатели, скоростни кутии, конкурентно оборудване, съвременни системи за активна и пасивна безопасност, както и система за задвижване на четирите колела All-Grip Auto.

За отбелязване е, че в купето има повече пространство от предишния модел, а багажника също е „пораснал“ с 54 литра и сега предлага265 литра за чанти и багаж. Новото Suzuki Swift е оборудвано с два двигателя – 1,2-бензинов мотор с 90 к.с. и 1,0-литров турбобензинов агрегат BoosterJet със 112 к.с. При по-големия двигател разходът на гориво достига 4,3 л/100 км, като е съчетан с 5-степенна механична скоростна кутия или безстепенна автоматична CVT.

Клиентите могат да персонализират своя избран модел чрез богат набор от цветове и аксесоари. Новият изключително симпатичен Suzuki Swift се предлага от 23 390 лв. с включен екологичен бонус за версията 1.2 GL и от 28 990 лв. за версията 1.0 GL+. С една идея по-скъпички са цените за версиите с All-Grip Auto, които започват от 29 590 лв. с ДДС за варианта 1,2 GL+.

Повече за автомобила може да научите на suzuki.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име