Ефективни, иновативни и оригинални – Награди за иновации 2019 на изложението EQUITANA

0
1742

Устойчивост, дигитализация и автоматизация са темите, които играят голяма роля в конната индустрия. Отражение на казаното виждаме в номинациите за наградите за Иновации на EQUITANA тази година.

Общо 60 продукта и услуги успяха да достигнат до последния кръг, в борбата за така желаната награда, която се връчва по време на най-престижното изложение в конния бранш – EQUITANA.

Иновациите включват нови храни, продукти за грижа за конете, модерни конюшни, технологии на хранене, превозни средства, каравани и безброй апликации, които помагат на ездачите в ежедневните им тренировки.

Най-важната eвропейска награда за конната индустрия ще бъде представена на 13 март 2019 на изложението, което ще се проведе в Есен, Германия от 9-ти до 17-ти март. Наградите са признание за новите, креативни и ценни продукти, които правят ежедневните ни задължения като ездачи, собственици на коне и коневъди по-лесни.

За наградата за иновации тази година ще се борят 60 кандидати, разпределение в 10 категории.  За да участват в  конкурса, кандидатстващите продукти трябва да са произведени преди не повече от 12 месеца. Има едно изключение към това правило и то е в категория Устойчивост, където само доказали се вече концепции и практики могат да се борят за наградата. Идеята зад всичко това е да бъдат отличени добрите практики, които могат да подобрят икономическата ефективност, операционната сигурност, вложената енергия и услугите предлагани в конния сектор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име