Конна база „Ахил“, Витоша

0
6440

Конна база „Ахил“ е място за всички любители на конете, ездата и природата. Базата е разположена в полите на Витоша – само на няколко минути път с автомобил от Околовръстното шосе на столицата, между село Бистрица и кв. „Симеоново“.

Базата предлага прекрасни условия за обучение по езда с професионален инструктор за начинаещи и напреднали. Уроците на манеж ще ви дадат основната подготовка, а когато се почувствате достатъчно уверени, ще можете да правите преходи с водач по планинските пътеки.

На територията на базата могат да се организират и различни празници за неголеми групи.

За ездата няма възраст, тя е подходяща за всички, които искат да се докоснат до най-красивите и грациозни животни – конете. Доказано е, че контактът с тях има дълбоко терапевтичен и релаксиращ ефект, a в комбинация с красива природа, подобно преживяване разтоварва от ежедневните грижи и зарежда с енергия и оптимизъм. Конната езда подобрява концентрацията и физическата форма като изправя гръбначния стълб, стяга и цялостно раздвижва тялото.

Една стара арабска поговорка гласи, че Бог не е дал на човека крила, но за сметка на това му е дал кон. Ездата е свобода. Заповядайте при нас, за да усетите сами тази изпълваща всички сетива емоция!

Контакти и информация:

  • 0895686019 – Ваня Тодорова
  • Конна база „Ахил“
  • бул. „Симеоновско шосе“ и ул. „Буйново ждрело“
  • спирка „Шумако“ на автобус  № 98
  • Facebook: Конна база „Ахил“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име