Спечели с Equipur и Ezdapress

0
1907

Трима късметлии, които отговорят правилно на въпроса по-долу ще спечелят продукти от EQUIPUR за своите любими коне!

Кои два продукта на EQUIPUR подпомагат развитието на мускулната маса при конете?

Отговорът търсете зад синята конска глава на адрес ezdapress.com

     

  1. Първа награда: EQUIPUR – минерал (3 кг)
    Осигурява на вашия кон пълния набор от жизненоважните за метаболизма съставки, подържащи неговия растеж и развитие. Добавянето му в храната предпазва коня от различен по рода си недостиг с което
    запазва жизнеността му и го предпазва от стрес.
  2. Втора награда: EQUIPUR – рейспауър (1 кг)
    Увеличава енергията на организма чрез L- карнитина, включен в състава на продукта. При коне с активен енергиен метаболизъм повишава капацитета на обмяната на вещества като цяло и подобрява издръжливостта при натоварване. Специално балансираните съставки оптимизират метаболизма в скелетната и сърдечна мускулатура на коня, което спомага за скъсяване на възстановителния процес след стрес. Това се изразява в бързо възстановяване на енергийните нива в мускулите и черния дроб, кръвообразуването и кислородния обмен.
  3. Трета награда: EQUIPUR – фолен (1 кг)
    Възстановява хранителния дисбаланс при жребчета и млади коне. Недостигът на определени вещества в храната води до смущения в развитието на скелета, забавен растеж (нарушена ставна структура, чупливи кости, поражения върху мускулите и сухожилията), общи прояви на слабост и апатия, както и повишен риск от инфекции.

Играта е валидна до 30.10.2017 включително

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име