Ezdapress брой 118

0
612

На корицата e шампионът Антон Дацински, който разкрива кои две дами са неговото вдъхновение.

Гост на броя е президентът на БФКС, с когото разговаряме за отминаващата  2017 година, белязана с многобройни български успехи в конния спорт.

Ще видите още: националното изложение „Български спортен кон“, успехите на НАК, предсатвени от изп. директор на асоциацията – Пламен Левков.

Ще ви заведем в „кухнята“ на състезателите ни по Ендюранс, които тази година станаха пети в Европа и ни върнаха самочувствието и вкуса на победата от международния подиум.

Представяме и световния №1 в прескачането на препятствия – Кент Фарингтън, който вече 8 месеца стои начело на световната ранглиста на Longines, купа „Студенец“, последното състезание по надтегляне в Разлог, отличниците от курса за инструктори в НСА и най-прекрасната къща за гости в троянския балкан с конна езда – „Алфа Даниел“.

Прочетете кои навъртяха 45 лета на седло сред нашите състезатели и треньори, как по света опазват дивите магарета, вредните оборни навици при конете и как да се справим с тях и горещите предложения за коледните празници от ЕЗДА шоп. На накрая, но не на последно място в рубриката конски сили представяме: Dacia Duster, Skoda Kodiaq и Karoq, VW Polo и BMW 530d xDrive Touring.

Приятни, топли и уютни мигове с горещия 118 брой на Ezdаpress!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име