Кой ще бъде по-по-най в Женева?

0
1375

Кулминацията на световното първенство по прескачане на препятствия ще се състои от 7 до 10 декември в швейцарската столица, под името CHI Geneva. Това е последното най-голямо предизвикателство, в което ще се впуснат най-добрите световни ездачи.

57-ото издание на съревнованието ще се проведе на най-големия закрит манеж в света и за девети път бе обявено за „Най-доброто състезание за годината”.

Вълнуващото Ролекс Гран При състезание ще се проведе в събота – 10 декември, а паркура ще бъде подготвен от швейцареца Жерард Лашат и холандеца Луис Коникс.

Любимецът на публиката в Женева – Стив Жердат ще се опита да завоюва титлата за четвърти пореден път, а в опит да му попречат и да вземат титлата за себе си, ще се изправят имена като Кент Фарингтън, Скот Браш (печели 2014), Ерик Ламазе, златният медалист от Олимпиадата Кевин Стаут (печели през 2010) и най-младият участник – ирландецът Бертрам Алън, който е на 22 г. и ще се състезава за пръв път на събитие от такъв размер.

Освен Гран При, солидна доза напрежение сред публиката и участниците ще донесе финала на Ролекс Топ 10, в който ще вземат участие най-добрите 10 ездачи на земното кълбо.

Не пропускайте да стискате палци за своите любимци!

Състезанието ще бъде излъчено на 12 декември по Eurosport от 11:00 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име