Не ме питайте повече, дали ще продавам Dacia-та на Езда ?

0
4865

В София вече има място, където се продават сертифицирани употребявани автомобили Renault и Dacia.

Точно на столичния околовръстен път, при разклона за Суходол, се намира новия оторизиран продажбено-сервизен комплекс на „Омникар Ауто“, с изложбена зона за употребявани автомобили. Фирмата е оторизиран дилър и сервиз на Renault и Dacia от 2007 г. Компанията развива дейността си в три големи града – София, Пловдив и Бургас.

От днес – 1-ви декември до неделя 3-ти декември стартират „Дни на отворени врати за клиенти“, така че всички желаещи могат разгледат и да се запознаят с програмата за автомобили втора употреба – Renault SELECTION.

Целта на програмата е да създаде бизнес модел, по който да се извършва дейността с употребявани автомобили, съгласно корпоративните изисквания на Renault. Под слогана „Сертифицирано минало, Гарантирано бъдеще“, Renault SELECTION обещава сертификат за качество и произход, гаранция минимум 6 месеца и безплатна пътна помощ 24/7.

Автомобилите, които попадат в обхвата на програмата са тези, които имат едновременно по-малко от 7 години от дата на първа регистрация и са под 150 000 км. Предлага се и допълнителна гаранция при определени условия, СБА карта с валидност спрямо гаранцията и протокол по 100 контролни точки. Това са 100 показателя, по които се оценява един автомобил, който е пристигнал в Renault SELECTION, за да бъде изкупен, сервизиран и предложен отново за продажба.

Комплексът, върху площ от 22 600 кв.м, предлага продажба на нови и употребявани автомобили от двете марки, сервиз, паркинг с 420 паркоместа, модерна и уютна зона за посрещане на клиенти и осигурява работа на 40 човека. Сервизът включва механични, бояджийски, тенекеджийски и автокозметични услуги.

Клиентите и любителите на марките Renault и Dacia ще могат да посетят новия обект на Омникар Ауто по време на отворените врати и ще имат възможността да тестват пълната продуктова гама на Renault и Dacia. Всеки клиент, направил тестово шофиране, ще получи възможността за специално предложение, комбиниращо изкупуване на неговия настоящ автомобил и оферта за нов (след направен оглед и динамичен тест).

Точният адрес на Омникар Ауто и Renault SELECTION Store е: гр. София, ул. „Околовръстен път„ №935.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име