Видяхте ли новото Volvo XC40 ?

0
2040

Още не сте? Тогава не губете време и посетете Сердика център в София, където на приземния етаж ви очаква компактният SUV на Volvo. И като казваме „не губете време“ то е защото само 30 дни след световната си премиера в Милано, Volvo XC40 гостува на родна земя само от 8 до 12 ноември.

През този период Мото-Пфое стартира игра на страницата на Volvo Cars Bulgaria във Facebook. Всеки, който се снима с автомобила на щанда на Volvo в Сердика Център и качи снимката си във Facebook – https://www.facebook.com/VolvoCarsBulgaria, участва в тегленето на голямата награда – екскурзия за двама до Милано.

Докато тичате за да направите своето печелившо селфи, ще ви кажем, че новото XC40 ще ви очарова с елегантна си визия. Ще забележите, че е малко по-малък и компактен от модела XC60, което на секундата печели дамските сърца.

Всичко в тази кола ти казва, че няма място за притеснение, когато шофираш. Автомобилът може да се похвали с всички нужни системи за безопасност, които осигуряват спокойствие на водача при управление: системите за безопасност City Safety, подпомагане на водача Pillot Assist, предупреждаване при напускане на пътното платно Run-off Road Protection and Mitigation, Cross Traffic Alert както и 360-градусова камера, която помага на водача да маневрира и т.н.

Интериорния дизайн на автомобила е проектиран с мисъл за по-голяма функционалност, предоставяйки на пътниците допълнително място за техните принадлежности. Най-малката екстра е безжично зареждане за мобилни телефони и допълнителни кашета във вратите и под седалките за всичко, което искате да вземте с вас, но е до сега е нямало място.

След тази редове, за тези, които бързат вече не към МОЛ Сердика, а директно към шоурума на вносителите на Volvo (Мото-Пфое на бул. Сливница), уточняваме, че към момента Volvo XC40 ще се предлага с дизелов двигател D4 и бензинов 4-цилиндров Т5 Drive-E, а на по-късен етап ще се предлагат електрически и хибридни варианти. Изборът е ваш.

Снимки: Пресо Петров prpphotography@gmail.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име