Изабел Верт и Emilio – блестящи във втория кръг на Световната купа по обездка в Лион

0
2262
Изабела Верт и Emilio

Там, където спортът среща представлението, ще намерите и най-добрите световни шампиони по обездка, а когато тези две планети се сблъскат се получава това, което наблюдаваха зрителите на втория кръг от световната купа по обездка в Лион, Франция – Западноевропейкса лига. Безспорен лидер в състезанието беше Изабела Верт с Emilio, след нея се нареди испанката Беатриз Фере-Салат с Delgado, а трети стана шведът Патрик Кител с кон Deja.

Ферер-Салт и Delgado

Преди две седмици в Дания Верт стана втора, отстъпвайки първотo място на Дон Джонсън, но на 3 ноември, партнирайки си с 11-годишния Emilio, те отбелязаха недостижимите 86.115 процента, излизайки 5 по ред на арената от общо 15 тандема.

„Товае най-добрият резултат на Emilio. Много съм щастлива, защото той се представи толкова добре. Беше отпуснат и в същото време кипеше от енергия, от което ме побиха тръпки.“ сподели Верт за медиите.

Докато танцуваха на манежа, Верт и Emilio оставиха публиката омагосана и безмълвна. След края на тяхното изпълнение всички станаха на крака и ръкопляскайки изпратиха дамата, която държи първото място по спечелени медали в конния спорт.

Кител и Deja

Кител и 13-годишната му партньорка Deja, танцуваха под съпровода на парче на Стиви Уондър, карайки публиката да припява и пляска с ръце в такт. Съдиите отсъдиха 81.555 процента за тяхното изпълнение, което постави Кител на първо място във временното класиране на лигата.

Следващият кръг от първенстовотo ще се проведе в Щутгард след две седмици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име