Ирландецът Денис Линч и RMF Echo демонстрираха топ умения в Лексингтън

0
1836
Денис Линч и Echo

Денис и неговия 13-годишен Белгийски кастрат Echo, заеха първото място в състезанието за световната купа по прескачане на препятствия в Лексингтън. През май месец Echo е бил на крачка да бъде продаден, но Моника и Франк Маккърт от ферма Rushy Marsh, купили алестия четириног, за да остане с Линч. Вече е ясно, че те взимат най-доброто решение, след като дуото триумфира над 25 от най-добрите световни ездачи в Лексингтън (САЩ) на 5 ноември.

Бет Мандли

„Echo дойде в при мен зимата, когато не ми достигаше един кон. Започнах да го тренирам, а той ставаше все по-добър в това, което прави. Благодарен съм на ферма Rushy Marsh, че ми го осигуриха.„ казва Линч.

Те завършиха с време от 36.16 сек, поемайки лидерството, което до този момент принадлежеше на Бет Мандли от Швейцария и кон Dsarie, които победиха миналата седмица в Уошингтън. Мандли завърши на трета позиция с време от 37.80 сек. На второ място застанаха Лаурен Тсибо от САЩ с Coriandolo di Ribano.

Лаурен Тсибо

Следващото състезание от Северноамериканската лига ще се проведе в Торонто на 11 ноември, по време на Кралския зимен панаир на земеделието.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име