ŠKODA отбеляза 25 години в България с представяне на модела KAROQ

0
599

Еуратек – официалният вносител на ŠKODA за България, отбеляза четвърт вековния си юбилей с грандиозно тържество за клиенти, журналисти, партньори и служители в зала „Рейнбоу Плаза“ – София. Събитието бе прекрасен повод компанията да покаже и най-новото попълнение в семейството на ŠKODA – компактния SUV – ŠKODA KAROQ.

В навечерието на международния автосалон в София Еуратек ООД отпразнува своя 25-годишен юбилей и 25 години успешно сътрудничество с чешкия автомобилен производител ŠKODA AUTO. Ударно и успешно време за българската фирма, чийто екип успя за тези години да реализира на българския пазар над 44 000 нови автомобила ŠKODA, да наложи марката сред българските потребители и да я превърне в една от най-желаните в бранша. И това не е всичко! За последните 12 години журналистите от Прес Авто клуб България отличиха с най-значимата титла „Автомобил на годината“ 8 модела на марката ŠKODA.

Управителите на Еуратек ООД – г-н Иван Тодоров и г-н Роман Полак изразиха своята благодарност към клиентите, партньорите и служителите на компанията с които заедно са извървели този път към успеха и изразиха мотивацията си да продължат да развиват марката ŠKODA на пазара, посрещайки всички предизвикателства и новости в автомобилния бранш. По време на официалното събитие, управителите връчиха и почетни грамоти и юбилейни медали на представители на дългогодишния си партньор ŠKODA AUTO, както и на служители на Еуратек, които са били част от 25-годишната история на компанията, допринасяйки за нейния успех днес.

На събитието, на което присъстваха повече от 350 гости, бе показан и най-новият модел в гамата на ŠKODA – компактният кросоувър ŠKODA KAROQ, чийто дизайн и концепция следват философията на ŠKODA и новият им кристален дизайнерски език, повлиян от чешката традиция в стъклопроизводството. KAROQ идва със заявка да се превърне в новия любим автомобил за комфортни пътувания както в града, така и по по-предизвикателни терени, благодарение на задвижването 4х4. С обширно вътрешно пространство, множеството хитри решения в духа Simply Clever, възможности за свързаност и разнообразие от двигатели, KAROQ е подходящ не само за семейна кола, но е и перфектното решение за бизнес автомобил.

Специалната изненада – представянето на спортната версия на Superb – Sportline, нажежи атмосферата и допринесе за още по-празнично настроение на гостите. Автомобилът се представя за първи път на българския пазар, а експонатът на сцената бе в атрактивния златист цвят „Драконова кожа“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име