113 брой на списание ЕЗДА

0
396

Абсолютната шампионка по всестранна езда Анна Ангелова, краси корицата на януарското ни издание. 16 –годишната ездачка, заедно с други съотборници от клуб „Калоян 92“ разказват за цената на победата и любовта към конете.

Компания, но не и конкуренция, им правят още на първите страници участниците по волтижировка от поредния кръг на Световната купа, проведена в Лайпциг, Германия.

Обзорно и коментарно, леко на ходом, преминаваме през по-важните теми от живота на конното ни общество: отчетно изборното събрание на БФКС, протеста пред БАБХ и спомена за легендарния кон Пьотр. Преминаваме в облекчен тръс със супер интересните теми под заглавия: Номерата на тотото, шампиона при тежковозите – Рамбо, прогноза за разгръщащата се 2017 от нумероложката Милена Иванова – ЕА, Да яхнеш модната вълна на спорта – бадминтон.

В броя се питаме и отговаряме студено ли им е на конете и защо няма нищо по-хубаво от снежното време за ездачите? В рубрика порода на броя представяме Бягащите райета – ЗЕБРОИД, а в практика и съвети си говорим за храните и добавките на благородните ни любимци.

В база на месеца горещо ви препоръчваме Конен клуб и конна база ЕКУИТА, от там се юрваме в галоп и прелитаме през рубрика конски сили, където препускаме с BMW 320d GT xDrive, Skoda Кodiaq, VW Amarok, Hyundai IONIQ и юбилейното издание на конкурса Автомобил на годината.

За отмора сме ви приготвили подарък – годишен пленер размер А5, от който ще получите информация за всички конни дисциплини в България и възможността да планирате нагледно, ден по ден вашите конни занимания.

цена: 5 лв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име