ЕКО България отбеляза 15 години успешен бизнес в България

0
2157

В изискан стил – характерен за компанията, сред зеленината на двореца „Врана“ и присъствието на бизнесмени, политици, журналисти, партньори и клиенти, бензиностанции ЕКО отбелязаха своите успешни 15 години на българския пазар.

За събитието пристигнаха лично и представители на висшия мениджмънт на Hellenic Petroleum Group. Това е  най-голямата гръцка индустриална корпорация с над 10 милиарда евро годишен оборот. ЕКО България е една от 52-те компании, чрез които петролният гигант оперира в шест държави на Балканите. Годишнината бе повод ЕКО да представи и новият изпълнителен директор за България г-н Алексиос Атанасопулос, който на пресконференция пред журналистите обяви: „Тези първи 15 успешни години са само опознавателна обиколка в работата ни. Тепърва ще градим бензиностанции на бъдещето. В съвсем близко време клиентите на ЕКО ще имат възможност да купуват енергия във всякакъв вид – бензин, дизел, природен газ, метан, ток…на едно място. Освен това на нашите обекти ще предлагаме огромно изобилие от други необходими за ежедневното неща. И всичко ще се плаща с една карта, бързо и удобно. Не бихме искали просто да следваме тенденцията на добро икономическо развитие тук. Нашата идея е да бъдем фактор за влияние на българския енергиен пазар“.

Към днешна дата веригата има 86 обекта и 1 200 служители, като амбицията в най-скоро време е бензиностанциите да нараснат до 100.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име