Конна база „Тракиец“, с. Житница

0
6962

Стилно място, създадено с много любов и вкус

Комплекс „Тракиец“ е създаден както за приятелите на конния спорт, така и за всеки, който търси място за почивка, отдих и релакс от забързаното ежедневие на шумния град.  Той е само на 25 км. от гр.Пловдив и автомагистрала Тракия.

Конната база е построена на 14 декара площ. Съоръженията в базата отговарят на най-добрите европейски стандарти. Комплексът разполага с открит, закрит манеж и тренировъчен плац. Просторната и светла конюшня е конструирана, така че да поддържа оптимален микроклимат с постоянен достъп на свеж въздух. Тя разполага с 36 бокса с големина 12 кв.м.

Хотелската част на комплекса се състои от 36 стилно обзаведени спални помещения, всяко от които е с тераса, просторна баня, централна климатизация и безжичен интернет. Комплексът е атрактивен за организиране на корпоративни мероприятия като семинари, обучения, тийм-билдинг и др. За същите има на разположение две конферентни зали: голяма до 72 места и малка до 30 места. Те са оборудвани с мултимедия, екран и флипчарт.

Комплексът разполага с основен ресторант, с винарна за дегустация и лятна градина, където всеки може да похапне вкусни ястия, приготвени от опитни майстори готвачи. В спортен комплекс Тракиец може да се възползвате от услугите на фитнес зала, зона за релакс, модерна детска площадка и едно от най-новите съоръжения – открит басейн с обособени зони за деца и джакузи, бар басейн, където всеки може да отдъхне през горещите летни месеци. На вашия отдих и почивка, можете да се насладите в красивия парк – градина, аранжиран с атрактивни водни съоръжения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име