Новото ХС60 връхлетя предпремиерно в България

0
2094

Новото Volvo XC60 стъпи за първи път у нас на ексклузивно, предпремиерно събитие, организирано в прохладната Докторска градина в столицата. Партньори на Мото-Пфое, клиенти и журналисти, имаха възможността да видят на живо най-новата перла в SUV огърлицата на Volvo.

Четири изящни балерини повдигнаха покривалото и разкриха динамичния силует на новото ХС60 под съпровода на група Ла Ти Да. Управителите на Мото-Пфое Димо Николов и Атанас Фурнаджиев приветстваха гостите и отбелязаха, че новото XC60 излиза от шведския завод в Гьотеборг навръх 90-годишния юбилей на Volvo.

    

И това не е случайно за компания, която проектира всеки модел с грижа за човешката безопасност. Новото ХС60 идва, за да заяви себе си като най-сигурния Volvo модел, създаван някога и може би най-безопасния автомобил в сегмента до този момент. 9 години след премиерата си, настоящото ХС60 продължава да бъде най-популярния продукт в портфолиото на компанията. Моделът несъмнено ще подобри рекорда на предшественика си по продажби и в България, като 15 от най-нетърпеливите клиенти вече са подписали договори „на зелено“.

   

Новото Volvo XC60 се превърна в камера в ръцете на световноизвестен фотограф

Докато специално поканените на събитието в София гости разглеждаха новото ХС60, по същото време в Лондон беше открита първата по рода си изложба на снимки, заснети с помощта на камерите, вградени в новото Volvo XC60. Проектът е осъществен от Volvo Cars, а зад обектива е Барбара Дейвидсън – носител на престижната награда „Пулицър“ за художествена фотография. Целта на проекта е да представи по нестандартен начин забързания градски живот и как модерните системи за сигурност в автомобили като новото Volvo XC60, правят ежедневието по безопасно за пешеходците и за всички участници в движението по пътищата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име