Трети кръг на лигата по прескачане на препятствия в Божурище

0
2381

Уикендът на 10 и 11 юни на конна база “Ген. Крум Лекарски” започна от рано с третия кръг на едноименната лига. Изпитанията бяха 14 на брой започващи с височина от 50 см и стигащи до 140 см. Участие взеха, деца, юноши до 18 год., аматьори, мъже и жени.

Победител на в най-трудното изпитание „Бяла карта“- голям тур за 6 – годишни и по-възрастни коне, стана Андрей Гочев с кобила Балофина. Гочев премина чисто през паркура за най-бързо време от 71,24 сек.

Втори по време (78,99 сек) и без грешка беше Ивайло Бонев с кон Амейзинг. Ангел Няголов стана трети с кон Касучи, но допусна 4 наказателни точки. Той премина през изпитанията за време от 82.37 сек. И тримата призьори са национални състезатели в дисциплината.

Първите две места в същото изпитание, но на 135 см, зае Ивайло Бонев с кобила Еван (39,79 сек) и кон Куентин (42,07 сек). Трети стана Антон Дацински с кон Карас, една наказателна точка и време 45,47 сек.

Състезанието в Божурище беше последна проверка за най-добрите ни състезатели преди дългоочаквания старт на кръга от Световната купа, който България домакинства веднъж годишно и който ще се проведе по традиция отново на конна база „Ген. Крум Лекарски“ в Божурище в дните от 30 юни до 2 юли тази година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име