Renault представи предпремиерно новите CLIO, ZOE, CAPTUR и MEGANE R.S. Trophy

0
1220

Броени часове преди официалното откриване на Международния автомобилен салон – София 2019, най-новите модели от гамата на Renault – CLIO, ZOE, CAPTUR и MEGANE R.S. Trophy, блеснаха предпремиерно пред очите на медиите.

Присъстващите гости на вечерта на предпремиерата докоснаха отблизо и напълно обновения екстериор и интериор на новото Renault ZOE, който надгражда обещанието на марката за устойчива градска мобилност с подобрени мощност, автономност и технологии на борда. По оригинален начин интересна цветна инсталация представи игривата и забавна същност на електрическия модел.

По-малко от месец след първата си официална премиера, новото Renault CAPTUR също направи своя дебют пред българска публика. Изцяло обновеният градския кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел.

Марката напомни на гостите и за традициите си в моторните спортове, представяйки новото Renault MEGANE R.S. Trophy. Новото попълнение в R.S. гамата предаде духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, които бяха поставени на пистите Нюрбургринг и Спа тази година.

„Изключително горди сме от новите попълнения в гамата на Renault и вярваме, че с актуализираното си портфолио от модели ще сме още по-конкурентни и успешни на пазара на нови автомобили. Всяко едно от тези попълнения носи уникално послание, което ние тази вечер предадохме чрез иновативни визуални инсталации.“ заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.

Акцент на събитието беше новото Renault CLIO, а моделът бе поставен в специална цветна огледална стая, която подчертаваше неговия съблазнителен дизайн – една от основните отличителни черти на емблематичния модел. Изложеният модел беше в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

За широката публика и феновете на марката, Renault предоставя възможността да се запознаят с новите модели на щанда в рамките на Автомобилен салон София (12-20 октомври).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име