Отборът „Бързи и Яростни” победи в надпреварата между тандемите на манежа в конна база Тракиец

0
3469

На 5, 6 и 7 май в конна база ТРАКИЕЦ, Житница се проведе квалификация за Държавно първенство и турнир по прескачане на препятствия, на които имахме възможност да присъстваме на първата за България Отборна щафета на деца с понита и топ ездачи с техните коне. Събитието се проведе на осветление в една от най-добрите бази в България, а именно – конна база Тракиец, с.Житница.

На връх Гергьовден през паркура преминаха шест двойки, всяка състояща се от дете с пони и топ ездач с кон, тяхната цел беше максимално бързо преминаване през трасето. Всеки отбор измисли име, след което започна луда надпревара, а златен медал грабна най-бързия и яростен отбор, каквото беше и името му- Андрей Гочев и
Милко Кочев от клуб Тракиец, на второ място се класира отбора Куршум състоящ се от Петко Домусчиев и Мартин Колев, а бронзов медал грабнаха отбор „Снайпер”- Светлин Иванов и Елиза Чолакова. В неделния ден наблюдавахме Гранд При Тракиец с височина на препятствията 140 см.-златен медал в него завоюва Светлин Иванов с Диамант от клуб Марек,а сребърен и бронзов медали взеха треньорите и състезатели на клуба домакин – Андрей Гочев с Балофина и Мирослав Илиев с Целесте.

През 2017 г. конна база Тракиец ще е домакин на още 6 състезания:

Държавно първенство Тежък клас и група Б – 15-18 Юни 2017г.

Държавно първенство за деца, юноши и аматьори – 14-16 Юли 2017г.

Международен турнир CSI1* – 24-27 Август 2017г.

Балканиада – 30 Август-3 Септември 2017г.

Купа Житница – 15-17 Септември 2017г.

Турнир Тракиец – 7-8 Октомври 2017г.

Входът за зрители по време на състезанията е свободен, а емоцията и доброто настроение е гарантирано!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име