Милко Кочев стана балкански шампион в Истанбул

0
3874

След вчерашния успех на Милко Кочев и Карино на Балканиадата по прескачане на препятствия- чисти паркури и заслужено първо място в изпитанието на 125 см, днес той стана балкански шампион с първо място и златен медал след Гран При финала за юноши, с височина на препятствията 130 см. Кочев и Карино завършиха изпитанието с 1 нак. точка за време.

Това не са всичките успехи от днес. Ая Митева с кон Каро Ас завършиха Гран При финала за деца на височина 120 см, с четвърти най-добър резултат, след оспорван бараж с 11 други тандема. Шампиони при децата станаха Бурак Алпарслан от Турция с първо място, Лея Джелмич от Хърватска с второ място и румънката Мария Алеси с трета позиция на Балканиадата в Истанбул.

Сега погледите ни са насочени към последното изпитание в спортното събитие Senior Riders GP & Ind. Final 4th Ind. Qualifier, в което България има огромен шанс за медал в лицето на Ангел Няголов и Санваценто. Пряк конкурент на Няголов в Гран При изпитанието на височина 145 см е Хасан Центурук от Турция. Двамата имат най-малко и еднакъв брой наказателни точки до момента.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име