Öllöv – иновацията на пазара за подкови

0
6008

Ако искате да осигурите комфорт, здрави копита и безопасност за вашите коне, то подковите Öllöv са точно за вас. В резултат на дългогодишни изследвания на подковачи, ездачи и ветеринари, се създава един уникален продукт, състоящ от две части – сърцевината е метална подкова, която е обвита в каучук със специален грип. С правилна експлоатация, подковите могат да издържат до 2-3 ковки, а поставянето им се извършва по същия начин, както нормалните подкови.

Гумената обвивка на подковата абсорбира вибрациите при всяка стъпка, което я прави много удобна както за коня, така и за ездача.

„Босият“ кон винаги е бил в основата на проучванията, за да може да се поддържа естествения ход на движението на конете и поради тази причина, благодарение на гуменото покритие на тези подкови, се осигурява плъзгаща фаза на копитата, която е много близо до тази на неподкования кон.

Вашият кон ще се чувства комфортно на всякакви повърхности като асфалт, трева, пясък, сняг, лед, както и по време на транспортиране. Подковите също така се използват и при рехабилитация на коне, възстановяващи се от проблеми с гърба, краката и копитата.

Още едно предимство на подковите Öllöv softstep, е че те запазват естествения кръвен поток в копитата (за разлика от металните подкови, при които кръвоносните съдове са по-склонни да се затварят, заради вибрациите в копитата) и спомагат техния растеж.

Като обобщение за подковите Öllöv SoftStep можем да кажем следното:

  • Абсорбират ударите и вибрациите
  • Осигуряват комфорт
  • Предлагат добро сцепление на трева, асфалт, сняг, лед
  • Запазват естествения кръвен поток в копитата
  • Подходящи са за всички видове дисциплини в конния спорт, както и за и полицейски, каскадьорски и впрегатни коне
  • Спомагат рехабилитацията при различни проблеми с гръб, крака и копита
  • Размери- 3х0, 2х0, 0, 1, 2, 3, 4 и са еквивалентни на размерите на нормални метални подкови.

Подковите могат да се закупуват в комплект от две или четири на цени съответно 32 и 64 евро плюс цена за доставка. При по-големи поръчки и за лоялни клиенти има отстъпка, а времето за доставка е около две седмици.

Повече за новите подкови може да прочетете на официалния им уеб сайт www.ollov.com, а за поръчки се обадете на 0889360812- Надежда Димитрова или пишете на n_m_d@abv.bg, не пропускайте и да следите новостите в инстаграм на адрес ollov_bulgaria.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име