Клуб по конен спорт и база „Буцефал Ендюранс“

0
7260

Bucefal Endurance Stable е най-успешният отбор за последните 50 години у нас, изявен в дисциплината издръжливост. Последователно през 2016 и 2017 ездачите от клуба регистрираха своите най-високи постижения от състезания у нас и в чужбина и така достигнаха до квалификации за Световно първенство и за Световните конни игри в САЩ 2018.

За своята подготовка, състезателна, развъдна и търговска дейност, екипът ползва три конюшни изградени съответно в покрайнините на Троян и Габрово и в село Дебнево. Успешната стратегия в развъдната дейност и последващата изява на състезателни коне от ЧАрП и Арабска шагия на Bucefal Endurance Stable, имат своето признание чрез реализацията на европейския и арабски пазари.

Целогодишно в конюшните на клуба се отглеждат и тренират 50 – 60 коня, за които се грижи екип от опитни специалисти.

Клубът предлага пансион за коне, продажба и обучение на млади коне, заплождане и изкуствено осеменяване на кобили.

Bucefal Endurance Stable има картотекирани десет ездачи към БФКС за спортната 2018 г., които се изявяват в родни и чужди състезания.

Bucefal Endurance Stable е представител на марките за хранителни добавки R.I.J., за конска амуниция Gaston Mercier, за седла Setzi Saddles и на висококачествени гумени настилки РИН България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име