MINI Clubman в най-мощната си версия

0
2182

Затаете дъх и проявете няколко дни търпение, защото най-мощното MINI в историята на марката в модификация John Cooper Works ще пристигне бързо и навреме. Продажбите у нас стартират от първия ден на юли.

В аристократичния дух на университетската ботаническа градина в столицата, новото MINI Clubman отбелязва своята премиера на българския пазар. Представеният на медиите модел бе модификация John Cooper Works, при която новия четирицилиндров турбодвигател, с мощност от 306 к.с., осигурява ненадмината динамика в премиум компактния сегмент.

Този удивителен автомобил ускорява от 0 до 100 км/ч да 4,9 секунди, което е с 1,4 секунди по-бързо от предишния модел, като в същото време осигурява и впечатляваща еластичност при междинни ускорения. Максималната скорост е ограничена електронно до 250 км/ч. Двигателят е съчетан с нова 8-степенна трансмисия Steptronic Sport, интегриран механичен блокаж на диференциала на предните колела, нова изпускателна система с характерен звук и бензинов филтър за твърди частици. Така състезателното усещате в стил John Cooper Works достига до напълно ново измерение, а екстремната нотка адреналин от шофирането при индивидуалния модел с шест врати, се издига до предизвикателно динамично изживяване.

Обновеното MINI Clubman и този пък се разписва, като изключителен индивидуалист с рафиниран дизайн, допълнена гама от оборудване и модерни технологии в областта на управлението и свързаността.

Оформена по нов начин радиаторна решетка, модифициран дизайн на кръглите фарове, серийни халогенни фарове с рефлектор и увеличен размер, са само малка част от външната промяна, която се допълва от нови опционалните LED фарове, нови задни светлини, в които са интегрирани стоповете.

Гамата от задвижвания на новото MINI Clubman включва два трицилиндрови и един четирицилиндров бензинови двигатели, както и един трицилиндров и два четирицилиндрови дизелови двигатели, които са оборудвани с най-новото поколение на технологията MINI TwinPower Turbo. На върха на пирамидата на цялата гама стои MINI John Cooper Works Clubman с 306 „коня“ (на снимките), серийно оборудван със задвижване на четирите колела.

Базови цени на модификациите с включено ДДС :

  • MINI One Clubman: 44 100 лв.
  • MINI Cooper Clubman:47 600 лв.
  • MINI Cooper S Clubman: 54 850 лв.
  • MINI Cooper S Clubman ALL4: 62 350 лв.
  • MINI John Cooper S ALL4: 79 900 лв.
  • MINI One D Clubman: 49 500 лв.
  • MINI Cooper D Clubman: 53 000 лв.
  • MINI Cooper SD Clubman: 63100 лв.
  • MINI Cooper SD Clubman ALL4: 66 690 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име