Честито! Катето от ЕЗДА се омъжи!

0
2296

Най-доброто попълнение в редиците на дългогодишното списание ЕЗДА и специализирания сайт EzdaPress – Катерина Биковска се венча за любимия си Филип на брега на морето.

Арапя, море, бриз и вълни…това бе най-естественият интериор, който си избраха младоженците, за да се врекат във вечна вярност. Щурото сватбено джамборе, организирано лично от младоженците, връхлетя с пълна сила в следобедните часове на 25 май, когато младите влюбени три пъти си казаха своето „Да“ в църквата „Свето Успение Богородично“ в гр. Царево. След светото тайнство, новото семейство Илиеви пристигнаха на фона на романтичния залез на брега на Арапя по море, където ги очакваха роднини и приятели под звуците на любимата и за двамата песен „Ring of fire“ на Джони Кеш!

Нашето момиче впечатли гостите със супер елегантна рокля, със специално подготвени за всички присъстващи подаръци, с лично аранжирана от нея сватбена обстановка и стилно плажно парти.

Морският сватбен купон продължи до изгрев, а редом до младото семейство най-вихрени в танците бяха кумовете им – Калоян и Борислава Чорбаджийски.

Биковска, а от онзи ден вече Илиева, работи за екипа на Езда от три години. Време през което водена от истинска любов към конете, остана верен доброволец в центъра за терапия с коне на деца със специфични потребности „Приятели на Зита“ в с. Иваняне, взе първо ниво стюард към FEI в дисциплината прескачане на препятствия, а скоро разписа и своето първо участие в международен проект за Иновации в Хипотерапията.

Катето е завършила  „Национална гимназия за древни езици и култури“, а по-късно става бакалавър в специалността „ Библиотечни информационни науки“ към Софийския университет. Владее руски и английски. Споделя, че последните три години от живота са най-впечатляващите, не само защото попада в редакцията на ЕЗДА и обича конете, но най-вече, защото това е времето в което среща мъжа на своя живот – Филип.

Мило семейство, екипът на EzdaPress ви желае на добър път и попътен вятър в бурното житейско море!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име