Специален учебен Ford за кандидат шофьори от Мото Пфое

0
2350

Мото-Пфое, официален вносител на марката Ford за България и Съюзът на българските автомобилисти (СБА) представиха специално подготвен учебен автомобил Fiesta, който ще бъде използван за нуждите на обучителните програми на Съюза.

Събитието е част от партньорството между двете организации, което цели повишаване на безопасността по пътищата, чрез по-добра подготовка на водачите и използването на модерни, сигурни, безопасни и екологични автомобили.

Първият оборудван учебен автомобил заминава за СБА Казанлък, а за да получи ключовете на новото возило, на церемонията лично присъства шефката на организацията – Невена Бочукова.

Специално оборудваният автомобил Ford Fiesta предлага високи нива на сигурност, като във версията „Business“ автомобилът е стандартно оборудван със система за предупреждение при напускане на лентата, асистент за поддържане на лентата,  асистент при потегляне по наклон, 6 въздушни възглавници, задни паркинг сензори, 8“-тъчскрийн дисплея с висока резолюция и възможност за връзка със смартфон, Emergency Assistance система, избираща автоматично тел. 112 в случай на инцидент, круизконтрол с програмируем ограничител на скоростта, климатична инсталация и др.

Даниел Владев – бранд мениджър на Ford за България, , инж. Емил Панчев – Председател на СБА, г-н Масухиро Ояма – Управител на Мото Пфое и  г-жа Невена Бочукова.

Специално за автошколите, които биха искали да заложат на нови и модерни автомобили, Мото-Пфое предлага изключителен пакет от условия за моделите Ford Fiesta, новия Ford Focus и Ford Kuga. Пакетът включва специално разработен 5-годишен лизингов план с облекчени месечни плащания, стартиращи под 230 лв. с ДДС на месец за Ford Fiesta.

Ford Fiesta се предлага с ефективни бензинови 1.1 Duratec двигатели с мощност от 70 и 85 к.с. и 5-степенна ръчна трансмисия. По-мощният 1.0 EcoBoost двигател е снабден с турбокомпресор и разполага със 100 к.с., като може да се комбинира както с 6-степенна ръчна, така и с автоматична трансмисия. Дизеловият двигател TDCi на Fiesta е изключително икономичен, разполага с 85 к.с и 6-степенна ръчна трансмисия.

Подробности за офертата, както и тестови автомобили, са на разположение в представителства на Мото-Пфое в цялата страна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име