Брандирайте автомобила си и изкарвайте пари!

0
2604

Това е предложение от македонската компания PowerAD, която днес на конференция срещна медиите и представители на българския бизнес.

Форумът се състоя в столичния Техпарк, само дни след като PowerAD представи своя иновативен  проект на тазгодишния Форум за инвестиции „Бизнес ангели“ в Истанбул, Турция, и се нареди на 7-мо място сред 50-те най-добри стартъпи в света.

Петър Христов, изпълнителен директор на PowerAD

Македонската компания предлага иновативен подход и нова платформа за реклама,  която се отнася, както към корпоративни клиенти, така и към крайни потребители, които могат да спечелят чист доход, докато вършат ежедневната си дейност.  „Продуктът ни свързва хората с реклама във всеки един смисъл. Живеем в маркетинг време, в което рекламата има определяща роля“, сподели по време на срещата Петър Христов –  изпълнителен директор на PowerAD.

Потребители на дейността са всички собственици на автомобили, които с помощта на специално приложение в телефоните си и QR код отчитат изминатите километри и полезно време ефективна реклама 24 часа в денонощието.

Всички желаещи собственици на автомобили и корпоративни клиенти преминават през едномесечен тестов период, преди да подпишат договор.

Проектът вече успешно работи в Полша, Македония и Сърбия. През април ще стартира официално и у нас, като цената на 1 изминат километър ще се заплаща по 0,20 евро цента. Сред първите клиенти са рекламни агенции, фирми с автопаркове с над 50 небрандирани автомобили и студенти, решили да припечелват със собствените си возила.

Повече за уникалната рекламна платформа и повече за фирма PowerAD, може да разгледате на www.powerad.io

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име