Конкурс „Спортни таланти“ 2019

0
2113

Остават четири дни до края на конкурса по програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ и ФРГИ, чрез който състезатели в индивидуални спортове на възраст до 28 години могат да получат финансиране от българския букмейкър за своята подготовка през годината. Отпускат се средства за лагери, участия в състезания, закупуване на екипировка и възстановяване.

Сред спортовете, които програмата финансира е и конния спорт в Олимпийските дисциплини прескачане на препятствия и обездка.

За последните четири дни състезатели от три нови спорта подадоха своите кандидатури. Това са спортна стрелба, шорт-трек и кайтсърф. Всички те се надяват да бъдат сред избраните за Спортни таланти на 2019 година, а техните имена ще станат ясни в края на март.

Документите за кандидатстване се намират в меню „Кандидатстване“ на сайта talanti.eurofootball.bg.

 С програмата може да се запознаете тук

Необходимо е да се попълни формуляр с проекто-бюджет, две препоръки и снимка. „Еврофутбол“ отпуска до 5000 лева, като освен тях се изисква и 20% съфинансиране.

Проектите се приемат до 24.00 часа на 28.02.2019 г. на мейла konkurs@frgi.bg на фондация „Работилница за граждански инициативи“, които за осма поредна година са партньор на „Еврофутбол“ в осъществяването на програма „Спортни таланти“.

информация: www.ngobg.info

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име